Transport door Vepco

Vepco is gevestigd in de Moerdijk en daarom erg gunstig gelegen om vanuit de haven van Rotterdam, Antwerpen en Moerdijk te werken. Dagelijks is Vepco met ruim 100 vrachtwagens op weg door West-Europa. Daarnaast is Vepco met 175 chassis, gespecialiseerd in transport waarbij chassis op locatie afgekoppeld moeten worden.Vepco vervoert nationaal en internationaal zeecontainers in alle soorten en maten over verschillende modaliteiten als weg, water en spoor. Tevens beschikken de meeste chauffeurs over een ADR-certificaat.

ADR / Reefers

Naast de transporten van droge containers, vervoert Vepco ook containers met ADR (gevaarlijke stoffen) of reefer containers, zowel met als zonder genset. Het wagenpark van Vepco bestaat uit 10 genset chassis welke dagelijks ingezet kunnen worden

Kiepen / sideloaders

Ook biedt Vepco transporten met kiepchassis en sideloaders aan. Een container op locatie kiepen of afzetten? Geen probleem, wij regelen het voor u!

Terminaltrekkers 

Om de klant op en rond Moerdijk zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikt Vepco inmiddels over 8 terminaltrekkers. Hiermee kunnen we makkelijk en snel bij de klant zijn om af te kunnen koppelen.

Vragen? Voor al onze mogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met sales@vepco.nl